Semper Discendum

Film... si paradigma dezvoltarii personalePrivești la un film interesant care te provoacă să discuți teorii de management și comportamente de lider și, mai ales, modalități de a le pune în practică pentru a crește eficența ta și a echipei și din care faci parte. În timpul și după vizionare, te invităm la dezbateri (legate de cele văzute) cu oameni ca tine, care vor să se dezvolte; ele vor fi moderate de profesioniști cu experiență.
Acțiunea filmului se petrece în trecut pe un vas de luptă, dar nu este un film care, pentru a avea impact, depinde de numărul de personaje și de bătăliile care au loc, ci de natura vieții la bordul unei astfel de nave. Personajele se relaxează uneori cântând dueturi clasice, iar aceasta nu este o fandoseală, ci o reflectare a trecuturilor lor bine educate, pline de realizări și de experiențe inedite; argumentele lor implică, în general, filozofia ca strategie. Vorbind între ei, cei doi bărbați descriu competiția dintre nevoia omului de a domina și dorința lui de a reflecta. Leadershipul e prezent în multe din acțiunile și discuțiile lor. Va exista mereu o misiune de îndeplinit, dar va exista întotdeauna și un alt obstacol sau dușman; va exista o altă bătălie, iar, de fiecare dată, găsirea unei alte modalități prin care liderii îi conduc pe oamenii lor spre obiectivele lor (chiar la război) este necesară, inspirațională și motivațională.
Vei vedea, vei analiza și vei învăța despre tăria unui lider, dar și despre obsesile sale, despre cum leadershipul poate estompa linia dintre datorie și mândrie, despre cum intenții bune pot totuși submina claritatea actului de comandă.
În timpul acestui eveniment vei avea ocazia să validezi multe din gândurile tale, vei afla și alte moduri de reflecție, păreri și argumente, vei cunoaște persoane interesante… te vei redescoperi pe ține.

Semper Discendum isi rezerva dreptul de a anula evenimentul, in functie de nr de participanti.