Semper Discendum

Breakfast4leaders


Un eveniment in care liderii din diferite domenii de activitate dezbat, intr-un cadru nonconformist, parerile, ideile, asteptarile si provocarile pe care le au fata de 2 subiecte complementare de interes actual.
Prin caracterul interactiv, cele 2 mese rotunde propuse ofera posibilitatea de a cunoaste abordari si perspective diferite a subiectelor. La dezbaterea unei teme vor participa maxim 10 persoane.
Concluziile desprinse in urma discutiilor (45 min) vor fi prezentate participantilor de la cealalta masa rotunda.  Sesiunea de networking de la sfarsitul evenimentului este prilej de dezbateri suplimentare pe ambele teme abordate. Noi intre noi, pentru noi.
Breakfast4leaders este locul in care, liderii, transfera efficient know-how-ul,la o cafea aleasa, un ceai aburind cu miresme imbietoare, tarta facuta in casa si biscuiiti de ciocolata.

AGENDA Breakfast4leaders

08:45 - 09:00:   Welcome coffee - parfum de cafea si ceai
09.00 - 11.00:   Mic dejun delicios cu produse home made
09.00 - 09.45:   Incepe povestea in jurul a doua mese rotunde, cu dezbateri pe temele propuse.  Fiecare masa rotunda este condusa de un moderator.
09:45 - 10:00:   Moderatorul impartaseste concluziile pe tema dezbatuta celeilalte mese rotunde.
10.00 - 11.00:   Dezbateri suplimentare pe ambele teme, prin discutii libere intre participantii prezenti, indiferent de masa rotunda la care au participat.