Semper Discendum

Cloud ConsultingLa fel cum in cloud computing punerea in comun a resurselor inseamna ca mai multi clienti sunt deserviti din aceleasi resurse fizice, asa se intampla si cu serviciile noastre de consultanta. Rezervorul nostru de resurse este suficient de mare si suficient de flexibil pentru a satisface cerintele multiple ale tuturor clientilor si pentru a asigura o economie de scara.

Elasticitatea este un punct de reper al cloud computing-ului si implica faptul ca se pot furniza si elimina rapid resursele necesare/folosite. Furnizarea rapida si eliminarea provizorie se aplica serviciilor noastre de consultanta (in anumite limite). De aceea exista mai putine cheltuieli de capital din partea clientului nostru.

La fel ca in cloud computing, unde utilizarea resurselor informatice din cloud este masurata, iar organizatiile platesc in mod corespunzator pentru ceea ce au folosit, asa in modelul nostru de plata al serviciilor de consultanta pentru organizatiile mici si mijlocii. Modelul costului se bazeaza pe "plata pentru ceea ce utilizati" - plata este variabila in functie de consumul real de catre compania client.

Pentru a avea acces la serviciile noastre de consultanta de management IT si de leadership organizational si transformare digitala a companiei dumneavoastra, este nevoie sa investiti doar 300 EUR/ luna; acest abonament va asigura servicii de consultanta 8-10 ore/luna (la sediul companiei dumneavoastra). Deasemenea, la cerere, se poate beneficia de extinderea serviciilor de consultanta in functiile de nevoile organizatiei client si de apartenenta la una din ariile care tin de domeniul nostru de competenta, beneficiind de tariful preferential de 40 EUR/ora.