Semper Discendum

CoachingOamenii pot sa evolueze si sa-si transforme munca si vietile - nu trebuie decat sa se hotarasca sa inceapa o calatorie de dezvoltare personala.
Evolutia incepe din interior si niciodata nu poate fi invatata prin modalitati predefinite, de aceea, in practica, procesul de coaching sustine evolutia in fiecare etapa. El asigura implicarea angajatilor coleland-o cu performanta, si rezonand prin comportamentele aferente acesteia: colaborarea, stabilirea de scopuri si semnificatii, delegare, asumarea raspunderilor, s.a.
Coachingul se concentreaza asupra posibilitatilor viitoare, nu asupra greselilor din trecut.
Sesiunile de coaching pot rezolva:
Depasirea unor momente dificile;
O mai buna organizare a timpului;
Reducerea stresului;
Cresterea increderii in sine;
Preventia sindromului epuizarii profesionale.
Coachingul ofera liderilor un instrument exceptional care influenteaza puternic:
Initierea si gestionarea tranzitilor;
Eliminarea blocajelor;
Leadershipul.
Procesul de coaching, indiferent ca este de business sau de viata, descatuseaza potentialul oamenilor cu scopul de a maximiza performantele acestora.

Pentru a intelege si a experimenta valoarea coachingului, va oferim doua sesiuni de coaching de cate 30 de minute "pro-bono" pentru doua persoane, in fiecare marti de la ora 19:00. Inscrierile se fac de miercuri pana luni trimitand numele, prenumele si adresa de email; alegerea se face pe principiul "primul venit, primul servit".