Semper Discendum

Termeni si Conditii


Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.4leaders.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.4leader.ro, acceptati termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de S.C. SEMPER DISCENDUM SRL.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare - Semper Discendum poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal.

GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat în vigoare în 25 mai 2016. Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, datele pe care ni le puneti la dispoziție prin intermediul formularului de contact aflat pe www.4leaders.ro, prin participarea la evenimente organizate de noi sau terti si datele la care am avut acces dintr-o altă sursă, se supun Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de Semper Discendum se va realiza mereu in conformitate cu prevederile GDPR, si cu reglementarile privind protecția datelor cu caracter personal.

“Prelucrarea” inseamna orice operațiune efectuata asupra datelor cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Datele cu caracter personal care pot fi prelucrate: nume și prenume, numar telefon, adresă de e-mail, număr de telefon, datele din cartea de Identitate.

Semper Discendum se obliga sa respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

1. Prelucrate corect, transparent si legal
2. Actualizate si corecte
3. Colectate in scopuri specificate si legitime
4. Sunt pastrate cat este necesar,
5. Sunt procesate astfel incat sa asigure securitate adecvata a prelucrării, sa fie integre, confidentiale și disponibile.


Scopul prelucrari datelor cu caracter :
1.Executarii contractului.
2.Indeplinirii obligatiilor legale - Conform art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR, pot fi prelucrate date personale in scopul indeplinirii unor obligații legale. Solicitam date personale pentru facturare si raportari financiare.
3.De marketing - Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale dacă persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specific (oferte, evenimente, etc).

Semper Discendum va folosi informatiile din formularul de contact exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastră. Prin furnizarea datelor cu caracter personal prin intermediul www.4leaders.ro sunteti de acord ca datele dumneavoastră sa fie prelucrate in conformitate cu normele GDPR.Este posibil sa avem acces la datele DVS in urma unei conversatii telefonice, email, etc, in cazul in care ne contactati pe aceste cai pentru a solicita serviciile noastre.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre Semper Discendum nu vor putea fi divulgate si/sau transferate catre terti decat daca exista consimtamantul Dvs in acest sens.

Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara atingeri scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

Pastram datele Dvs atat timp cat este necesar pt modulele cookie si pana va retrageti consimtamantul pentru a fi folosite pentru marketing.

Drepturile Dvs cu privire la datele personale pe care Semper Discendul le prelucreaza in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, si ale Directivei CE nr.58/2002 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si asupra drepturilor mele, respectiv:

* Dreptul meu de acces la date;
* Dreptul meu de a solicita rectificarea si/sau actualizarea datelor;
* Dreptul meu de a cere stergerea datelor si/sau de a fi uitate;
* Dreptul meu de a restrictiona nivelul prelucrarii datelor;
* Dreptul de a mi se comunica orice rectificare, stergere, si/sau restrictionare a prelucrarii;
* Dreptul la portabilitate – dreptul meu de a transmite datele catre alt operator;
* Dreptul meu la opozitie (de a ma opune prelucrarii);
* Dreptul meu de a modifica sau retrage acordul / consimtamantul de prelucrare a datelor;
* Dreptul meu de a notifica incalcarea securitatii datelor si de a depune sesizare/plangere la autoritatea competenta (ANSPDCP).

*Dreptul de a dezactiva Cookies - aveți dreptul sa dezactivați modulele cookie. Setarile din browser-ele de Internet sunt de obicei programate in mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți sa le reglati usor modificand setarile browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web / aplicatiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizați anumite parti ale site-urilor sau aplicațiilor noastre, așa cum este detaliat în tabelul Cookie relevant. Daca doritti să restrictionati sau sa blocati toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicatiile noastre (care va pot impiedica sa utilizati anumite parti ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicatii, puteti face acest lucru prin setarile browserului. Funcția Ajutor din browserul dumneavoastra va va spune cum. Pentru mai multe informații, consultati următoarele linkuri: http://www.aboutcookies.org/;

Va puteți exercita oricare dintre aceste drepturi referitoare la datele personale pe care Semper Discendum le prelucreaza prin adresarea unei simple cereri DPO-ului Semper Discendum.

Va atragem atentia ca de pe paginile web ale Semper Discendum puteti ajunge pe paginile web ale altor firme si organizatii. Nu ne asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Semper Discendum

Utilizarea Site-ului - Semper Discendum nu este responsabil pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
Semper Discendum nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului - Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative
– Interzicerea transmiteri materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter - Puteti subscrie la newsletter-ul Semper Discendum, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Legea guvernanta - Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Semper Discendum si este guvernat de legile din Romania.

2019 Toate drepturile rezervate