Semper Discendum

Consultanta management ITAbordarea noastră personalizată se evidentieaza prin cunoasterea profundă a dinamicii pietei intr-o stransa colaborare cu nevoile clientului.

Dezvoltarea si aplicarea tehnologiei in contextul mediului de afaceri schimbator, competitiv si complex actual sunt povocari esentiale, intalnite tot mai mult. Acum, extinderea şi dezvoltarea unei afaceri este mai simpla, daca apelezi la tehnologia potrivita.Globalizarea intensivă este realizabilă tocmai datorită transformării afacerii într-una digitală. Totul se face cu mai putin capital si fara a-l fragmenta, fara costuri aditionale si fara faze intermediare.
Drumul de la Chief Information Officer la Chief Digital Officer este complicat, dar putem sa ti-l aratam!

Conducerea catre succes a oamenilor, a activitatii sau gestionarea resurselor in stransa legatura cu dinamica schimbarilor tehnologice din IT sunt preocuparile noastre. CEO este cel care gestioneaza procesul prin care se aplica noile tehnologii in vederea atingerii obiectivelor de business.
Este un proces elaborat si eficient de instruire pe care putem sa ti-l livram!

Tranzitia la viitorul digital al organizatiei, implica nu numai executivul reprezentat in special de CEO si CIO, ci intreaga companie. Pentru fiecare departament, pentru fiecare echipa exista cate o sarcina, exista ceva de facut, iar responsabilitatile trebuie repartizate tuturor, ca pe un teren de fotbal:antrenorului, jucatorilor, suporterilor si chiar arbitrilor. De la modificarea unui simple platforme online pana la repozitionarea companiei in cadrul pietei de consum, schimbarea impreuna cu tot procesul care o defineste, ridica mari provocari celor desemnati sa o implementeze.
Suntem pregatiti sa te ajutam sa implementezi!